background

Karataş Klima ve Kombi Arızaları Servis

Klima Ve Kombi Arızaları, Karataş Klima Ve Kombi Tamiri, Klima Ve Kombi Onarım

Karataş Klima ve Kombi Arızaları Servis
Kombinizde oluşacak tüm arızalar için sadece 1 telefon 0232 227 6644 kadar uzağınızdayız. İzmir kombi bakım servisimizde bakımınızı yaparken Airfel kombi bakımında eşanjör yıkanır. Verilen bu eğitimler neticesinde kombilerinizle ilgili tüm sorunlarınız daha kısa süreler arasında ve kalıcı olarak çözüme kavuşturulabilmektedir.
Dikkat servisimiz en uygun servistir ve garanti dışı cihazlara bakmaktadır, garantisi devam eden cihazlarınız için yetkili kombi servislerini arayabilirsiniz.
İzmir ALARKO Kombi Tamiri ve servisi veya yıllık bakımı gibi konularda bizi Karataş ve İzmir geneli arayınız. Çalışma sistemi ve uzmanlaşan personeli ile uzun yıllara dayanan tecrübesini Tüm Kombi markalarının servis ve tamir bakım hizmetlerinde kullanmaktadır. Firmamız yaptığı tüm kombi arıza ve bakım faaliyetlerini sos sistem teknolojik cihazlar kullanarak yapmaktadır. Yeni su da tesisata kireç bırakacak, paslanmaya neden olacak aşınmalar olacağından, bunları engellemenin yolu da Nötrelize kimyasaldadır.
İzmir Karataş Klima ve Kombi Arızaları hizmetlerimiz yanısıra, Sarnıç Klima ve Kombi Arızaları, Egekent Klima ve Kombi Arızaları, Bozyaka Klima ve Kombi Arızaları şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım