background

İzmir Yoğuşmalı Kombi Arızaları

Yoğuşmalı Kombi Arızaları ve Bakım ve Onarım, Yoğuşmalı Kombi Tamircileri İzmir

İzmir Yoğuşmalı Kombi Arızaları
Kavacık Arçelik servisi olarak kaliteli hizmet anlayışı ile yıllardır büyüyen firmamız 'Isı ve Soğutma Sistemlerinde Marka' sloganı ile başarılarını perçinlemeye devam edecektir. İzmir Arçelik servisi kombinizin tamir, montaj onarım ve bakım hizmetini alabileceğiniz deneyimli ve eğitimli personeli ile son teknoloji el aletlerini kullanarak en kısa sürede ve en ekonomik yapıda tamir hizmetini çözüm olarak sağlamaktayız.
Kışın kombimiz arızalanmasın diye şimdiden kombi servisi arayarak, kombi bakımını yaptırarak, kombinizi kışa hazır duruma getirin. Uzun süre çalıştırılmayan kombi ve tesisat çalıştırılmadan önce mutlaka bakımı ve temizlemesi yapılmalı kombinin görevini yerine getirdiği anlaşılmalıdır. Servis hizmetimizde tamamen orjinal yedek parça kullandığımız gibi 12 ay garantili hizmet sunmaktayız.
İzmir Üçyol Yoğuşmalı Kombi Arızaları hizmetlerimiz yanısıra, Bozyaka Yoğuşmalı Kombi Arızaları, Güzelyalı Yoğuşmalı Kombi Arızaları, Asmaçatı Yoğuşmalı Kombi Arızaları, İşçievleri Yoğuşmalı Kombi Arızaları, Karataş Yoğuşmalı Kombi Arızaları, Mimkent Yoğuşmalı Kombi Arızaları şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım