background

İzmir Kombi ve Klima Tamir - Gürçeşme Telefonu

Kombi Ve Klima Tamir, Tamiratı ve Tamircileri konularında bilgiler

İzmir Kombi ve Klima Tamir - Gürçeşme Telefonu
Acaba diyorsunuz; yanlış mı yaptık kombiye geçmekle, Yanlış mı yaptınız gerçekten? Soba aşamasına bakmıştık şimdi de Kombi sürecine bakalım. Servis hizmetimizde tamamen orjinal yedek parça kullandığımız gibi 12 ay garantili hizmet sunmaktayız. Her açıdan kar etmek için kombi bakımların düzenli ve iyi bir firma tarafından yaptırılması çok önemlidir.
Kombi bakımı, marka ve model fark etmeksizin her yıl ve mümkün ise yaz ayları içinde, değil ise en geç sonbahar mevsiminde yapılması tavsiye edilmekte ve bu aynı zamanda kombi bakımı ne zaman yapılmalı sorusunun da cevabıdır. Bakımı olmayan kombiler başta içinin bir yığın dolmasından dolayı ısıtmayarak boş yere gaz yakmanızı sağladığından bütçenize büyük zarardır. İzmir kombi servisimizi arayarak servis kaydı oluşturabilir, kombi ve petek temizliği hususunda bilgi alabilirsiniz.
Yuvam Teknik size sadece arıza servis veya bakım servisi hizmeti sunmaz ayrıca sizlere kombi en düzgün nasıl kullanılacağını ve enerji tasarrufu yapılarak kombi nasıl kullanılacağını öğretir. Bakımsız, ilgisiz kombiler kısa sürede emekliye ayrılıp kullanıcısını büyük dert ve sıkıntılara sokmaktadır. Kombi ve hidroforda marka gözetmeksizin ileri ve garantili servis hizmeti veriyoruz. İzmir genelinde kombilerinizin yerinde ve atölyemizde yıllık bakımları uzman metod personelimiz tarafından yapılmaktadır.
İzmir Gürçeşme Kombi ve Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Üçkuyular Kombi ve Klima Tamir, Çamdibi Kombi ve Klima Tamir, Gediz Kombi ve Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım