background

İzmir Kombi Tamiratı

Kombi Tamiratı, Bakım ve Bakım-Onarım konularında bilgiler

İzmir Kombi Tamiratı
Isınmanın mükemmel yapıda gerçekleştirilebilmesi için mutlaka yıllık olarak kombi ve petek bakımının yapılması şarttır. Kış aylarından önce kombi bakımı yaparsanız performans artışını görmenin yanı sıra temizliğinide gözlemleyebilirsiniz. Bize ulaşan her bakım ve arıza talebi kesinlikle karşılık görür iken, bu nedenle de bakımını ve onarımını yaptığımız tüm ürünleriniz garantimiz kapsamındadır.
Yuvam Teknik olarak yaptığımız bakım sizlere hassas yaşam şartları sunmaktadır. Baymak İzmir servisi işleri içinde bulunan, kombi, klima, beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin tamir, bakım ve montajı bulunmaktadır. Petek temizleme, ilaçlı petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği, petek yıkama, radyatör temizliği, yerinden çıkarmadan petek temizliği, sektörünün en eski firmalarından biri olan İzmir tesisat tesisat temizliğini peteklerinizi sökmeden daire içerisini kirletmeden işlemini gerçekleştiriyor. Arıza kodlarını mümkünse not edip Yuvam Teknik çağrı numaralarını aramanızı rica ederiz.
Küçük çocuğunuz varsa, bakım işlemleri büyük mana kazanmaya başlıyor. En ucuz hizmeti değil en kaliteli hizmeti Baymak kombi servisi olarak İzmir Gaziemir genelinde hizmet vermekteyiz. Yuvam Teknik, tecrübeli, güler yüzlü çalışanlara sahip firmamıza, rutin yaptırmanız gereken kombi bakımınızı, yeni cihazınızın montajını güvenle teslim edebilirsiniz. Servis Hizmetimiz itina ile yapılır.
İzmir Gaziemir Kombi Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, Göztepe Kombi Tamiratı, Bozyaka Kombi Tamiratı, Bostanlı Kombi Tamiratı şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım