background

İzmir Klima Tamir

Klima Tamir, Bakım-Onarım ve Tamiratı konularında bilgiler

İzmir Klima Tamir
Ayrıca cihazlarınızda tamir edilmek ve parçalarını değiştirmek amaçlı atölye ye alınmasını gerektiren aksamların hazır esnada olanları, ya da yenileri, mobil servis araçlarımızda mevcuttur. İzmir Kombi Servisi, kalite ve güvenin birleştiği adres; kombilere hızlı ve ekonomik çözümler sunarken, yapılan işlemlerin 1 yıl garantili olduğunu belirtmek isteriz. Kombi içinden su damlatıyorsa kombinin genleşme tankında delinmiş veya hava kalmamış olabilir pompanın üzerindeki hava purjörü kireçlenmiş olabilir (teknik servisimize başvurunuz).
Yuvam Teknik olarak arızalı cihazlarınızı aynı gün onarıyoruz.
Kombi bakımlarınızı gerekli zaman aralıklarında yaptırmanız size hem kombilerinizden yakaladığınız verimde her hangi bir düşüş sağlamaz, hemde cebinize maddi bakımdan daha fazla bir zararı olmaz. Kombinizin senede asgari bir kez kombi servis firmalarının, uzman ekipleri tarafından periyodik olarak bakımlarının yapılması gerekmektedir.
İzmir Üçkuyular Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Evka 1 Klima Tamir, Bostanlı Klima Tamir, İnönü Caddesi Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım