background

İzmir Klima Onarım Firması

Klima Onarım, Bakım-Onarım ve Bakımı konularında bilgiler

İzmir Klima Onarım Firması
Kombi bakımı olarak ilk önce kombinizin ihtiyacı ne ise onu yapıyoruz. Petek yıkamaa işi bittikten sonra, tesisattaki su boşaltılır ve yeni su basılır. Bizlere telefondan ve cepten mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Aslına bakılırsa en büyük sorunların başında petek temizliğinin ihmal edilmesi gelir.
Altındağ semtinin her mahallesine Demirdöküm kombi servis hizmeti vermekteyiz.
Kombiler kış aylarının en çok kullanılan eşyalarından biridir. İzmir kombi servisi olarak kış aylarında kömür, odun masrafından, soba ve duvar temizliği gibi zahmetlerden kurtulmanın adı olarak nitelendirilen kombiler, yaz-kış sıcak su temini için kullanılırken kış aylarında ısınma ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktadır. İzmir geneli servis aracımız ve tecrübeli ustalarımız ile 0232 227 6644 telefon numarasının ucunda size hizmet vermek için bekliyoruz. Yuvam Teknik uzun yıllardır Altındağ ve tüm mahallelerine kombi tamir ve bakım servisi olarak hizmet veriyor.
İzmir Altındağ Klima Onarım hizmetlerimiz yanısıra, gaziemir Klima Onarım, Kaynaklar Klima Onarım, Karataş Klima Onarım, Bozyaka Klima Onarım, İşçievleri Klima Onarım, Küçükyalı Klima Onarım, Evka 1 Klima Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım