background

İzmir Fahrettin Altay Klima ve Kombi Tamir Ustası

Klima Ve Kombi Tamir ve Arızaları, Klima Ve Kombi Bakım ve Onarım İzmir

İzmir Fahrettin Altay Klima ve Kombi Tamir Ustası
Cihazınıza yılda bir kere mutlaka bakım yaptırmanız gerekmektedir. Bu cihazlar, zamanla gerek mekanik sistemlerindeki arızalardan ötürü, gerekse elektrik devresinden kaynaklanan sorunlar sebebiyle arızalar geçirebilirler. Teknolojinin tüm gelişme ve yeniliklerini ilgili olduğumuz alanlar içinde yakından takip ederek kullanıcılarımızın başına gelebilecek olan en küçük mağduriyetin bile önüne geçmek meydana gelebilecek olan sorunların ana kaynağına inerek hızlı bir çözüm üretmek amacı doğrultusunda çalışmaktayız.
Yoğuşmalı cihazlarda, duman gazı içindeki su buharını yoğuşturarak ve baca gazı sıcaklığını düşürerek ilave verim artışı ve enerji kazanırlar.
Kombi arızası giderilirken, sizi rahatsız edebilecek ve zamanınızı alacak durumlarda cihaz atölyeye alınabilir. İzmir kombi petek servisi olarak radyatörleriniz beklediğiniz ısıyı vermiyorsa, bizimle irtibata geçiniz. İzmir kombi usul servisi, kombi hizmetlerinden memnun bırakmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır.
İzmir Fahrettin Altay Klima ve Kombi Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Karabağlar Klima ve Kombi Tamir, Konak Klima ve Kombi Tamir, Altındağ Klima ve Kombi Tamir, İşçievleri Klima ve Kombi Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım