background

Evka 1 İzmir Klima Tamir Yapan Yerler bilgileri

Klima Tamir ve Arızaları, Klima Tamiratı İzmir

Evka 1 İzmir Klima Tamir Yapan Yerler bilgileri
Kombinizin sağlam çalışması için düzenli bir periyodik bakım yapılmalıdır. Bakım sırasında kombide herhangi bir arıza tespit edildiğinde kullanıcıya bilgi verilmelidir. İzmir kombi ve petek temizleme firmamızda ilaçlı petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği, petek yıkama, radyatör temizliği, yerinden çıkarmadan petek temizliği yapmaktayız. Türkiye'de Kombi Kullanımı arttıkça tüketiciler de güven kazanır.
Merkezi sistemden kombi sistemine dönüş yapıldığında var olan radyatörlerinizi kullanabilirsiniz. Hangi yakıtı kullanırsanız kullanın bacanızı yılda asgari bir defa itfaiye ya da itfaiyenin yetkilendirdiği firmalara temizletin.
İzmirnın her yerine hizmet veren firmamız tüm Su Tesisatı, Kalorifer Tesisatı, Doğalgaz Kombi Tesisatı gibi işlerinizi yapacak kapasite ve tecrübeye sahiptir. Bu cihazlar, zamanla gerek mekanik sistemlerindeki arızalardan ötürü, gerekse elektrik devresinden kaynaklanan sorunlar sebebiyle arızalar geçirebilirler.
İzmir Evka 1 Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Yeşilyurt Klima Tamir, İnciraltı Klima Tamir, İşçievleri Klima Tamir, Karataş Klima Tamir, Karabağlar Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım