background

Alsancak Klima ve Kombi Tamiratı Ücretleri

Klima Ve Kombi Tamiratı ve Tamiri, Klima Ve Kombi Tamir İzmir

Alsancak Klima ve Kombi Tamiratı Ücretleri
Kombi Özel servis hizmeti sunan bir çok firma ile rekabet içinde bulunduğumuz bu sektörde üstün ekibimiz müşteri memnuniyetinden hiç bir zaman ödün vermemektedir. İzmir Beko kombi servisi Beko markası üretimi olan kombi cihazlarına tam ve kusursuz servis hizmeti vermektedir. İnsanların daha ekonomik ve verimli kullanarak, istedikleri performansı almaları adına Yuvam Teknik olarak bütün aşama imkanlarımızı kullanarak çalışmalarımız süratle devam etmektedir. İzmir kombi servisi olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz kombinizin bakım ve onarımı ile tamir ve petek sorunlarınızı çözmektir.
Kombinin içinin açılarak ve tozlanma durumunun kontrol edilmesi kombi bakımında yapılması gerekenlerdendir. Kombinin su basıncı ortalama bir buçuk bar olmalıdır ki, bir barın altında olursa kombi devre dışı olur, çalışmaz.
İzmir kombi servisi olarak amacımız koşulsuz müşteri mutluluğu olduğundan, kaliteli hizmet vererek sizlerden aldığımız güçle daima en iyiye en uygun yol almaktayız. İzmir şehrinde, petek ve tesisat yıkama alanında iddialıyız.
İzmir Alsancak Klima ve Kombi Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, Asmaçatı Klima ve Kombi Tamiratı, Buca Klima ve Kombi Tamiratı, Bostanlı Klima ve Kombi Tamiratı şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım