background

Yoğuşmalı Kombi Arıza Servisi detayı - İzmir Altındağ

Yoğuşmalı Kombi Arıza, Onarımı ve Tamircisi konularında bilgiler

Yoğuşmalı Kombi Arıza Servisi detayı - İzmir Altındağ
Tüm bunlar hem konforu hem de ısınma maliyetlerini kötü etkiler. Kombi bakımı ile yıllarıdır evlerinizde kullanmakta olduğunuz doğalgazlı cihazlar (kombi, doğalgaz soba vb) her yıl muntazam olarak yetkili, ehliyetli aşama servis ekipleri tarafından kontrol edilip temizliği yapılmalıdır. Bize ulaşan her bakım ve arıza talebi kesinlikle karşılık görür iken, bu nedenle de bakımını ve onarımını yaptığımız tüm ürünleriniz garantimiz kapsamındadır. İzmir Petek ve Tesisat Temizliğini yaparken sisteme su doldurulması işlemini yapıyoruz.
Tozlanma kontrolleri ve temizlik işlemleri Kombi bakımı sırasında yapılan işlemlerdir. Çalışanlarımız için tasarlanmış olan otomatik ayarlanıp kendiliğinden, zamanı geldiğinde açılan ya da uzaktan komutla kendini başlatan kombiler nede faydalıdır hayatımız için. Kombinize servis çağırmadan önce kombinizin gaz ve su vanalarının açık olup olmadığını, cihazınıza elektrik gelip gelmediğini muhakkak kontrol ediniz. Kış aylarında olası soğuk zamanlarda kişiler bulundukları ortamın sıcak olması için çeşitli çabalar harcarlar.
Devirdaim normal olmaması uzak peteklerin ısınmasına engel olmaktadır. Kombi bakımında gaz geçişini sağlayan meme gözlerinin temizlenmesi yapılır.
İzmir Altındağ Yoğuşmalı Kombi Arıza hizmetlerimiz yanısıra, Gaziemir Yoğuşmalı Kombi Arıza, Kahramanlar Yoğuşmalı Kombi Arıza, Altındağ Yoğuşmalı Kombi Arıza, Yeşilova Yoğuşmalı Kombi Arıza şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım