background

Yenişehir Klima Arızası Özel Servisi

Klima Arızası, Yenişehir Klima Bakım ve Onarım, Klima Bakım

Yenişehir Klima Arızası Özel Servisi
Devirdaim motoru ömrünü tamamlamış ise kombi arıza servisi ile iletişime geçin. Kombi de eşanjör kullanımında direkt alevle ısıtıldığı için verim yükselmektedir. Yuvam Teknik kombi servisi olarak cihazlarınızın bakım, onarım, tamir gibi hizmetlerinde çözüm ortağı olan firmamız kombi servisi hizmetini en kaliteli ve en güzel bir yapıda sunmaktayız. Kendi bünyemizde uzun zamandan beri kombi bakım ve servis ustalarımız bulunduğu için, dairelerden gelen şikayetler ile ısınma ile ilgili sürekli gelişmiş ve bilgilerine bilgi katmışlardır.
Tamir işlemimiz, %99 olarak yerinde gerçekleştirilmektedir. Kombi Teknik Servisine ulaşmak için çağrı merkezimizle görüşmeniz yeterli olacaktır. Yuvam Teknik olarak İzmir genelinde tüm ilçelerde petek temizleme yükümlülükleri sunuyoruz.
Müşteri memnuniyetini temel aldığımız çalışma prensibi içinde güler yüzlü ve her biri eğitimli olan metod ekibimiz vasıtası ile peteklerin tıkalı olması, filtre tıkanıklığı, su akıtma, ısıtmama, kombinin ateşlememesi gibi durumlar görülür. Sitemizden metod servis ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ya da çağrı merkezimizden hemen randevu alabildiğiniz gibi Kombi Servisi için bizi İzmir geneli arayabilirsiniz.
İzmir Yenişehir Klima Arızası hizmetlerimiz yanısıra, Konak Klima Arızası, İnciraltı Klima Arızası, Karabağlar Klima Arızası, Bozyaka Klima Arızası, Buca Klima Arızası, Şirinyer Klima Arızası, Hatay Klima Arızası şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım