background

Viessmann Küçükpark Bakım ve Onarım - İzmir Klima Arızası

Klima Bakım ve Onarım, Arızası ve Onarım konularında bilgiler

Viessmann Küçükpark Bakım ve Onarım - İzmir Klima Arızası
Kombinizin arıza vermemesi için her yıl düzenli bir yapıda kış ayına girerek bakımı yaptırılmalıdır. Yüksek basınç ve kombinin fan motorunun aşırı titremesi daha büyük sıkıntılar çıkarabilir. Viessmann Kombi Servisi olarak İzmir geneli aynı gün yöntem servis hizmet ve kombi bakım hizmeti vermekteyiz.
Devir daim esnasında kombiden çıkıp peteklere giden su aynı hızda kombiye geri gelmelidir, negatif taktirde iyi ısınma sağlanamaz. Kombi yaz konumunda ise sadece şofben görevi görmektedir. Kombi nedir? Konutun hem ısıtma hem de sıcak su gereksinimini karşılayan bir cihazdır.
Viessmann kombi senelerdir kulanılan cihaz olmakla birlikte tasarruf testinden % 90 gecmekte olup dayanıklı kombi olarak lider seçilmiştir. Yuvam Teknik olarak yaptığımız çalışmalarda titiz olmaya ve onarım çalışmalarının bir daha tekrarlanmamasına oldukça gayret gösteriyoruz. Kombi su seviyesi ara ara azalıyorsa kombi su eksiltiyor sorunu ile karşılaştığında muhtemelen tekrar kombinin altındaki vanayı çevirerek su ilavesi yapıyorsunuzdur, ancak bu sorunun asla kesin çözümü değildir, çözüm için öncelikle su seviye azalmasının sebebi tespit edilmelidir. İzmir Viessmann kombilerin diğer tüm modellerine servis, bakım ve onarım yükümlülükleri vermekteyiz.
İzmir Küçükpark Klima Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Alsancak Klima Bakım ve Onarım, Gürçeşme Klima Bakım ve Onarım, Mavişehir Klima Bakım ve Onarım, Soğukkuyu Klima Bakım ve Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım