background

Kombi ve Klima Bakım ve Onarım - İzmir Egekent

Kombi Ve Klima Bakım ve Onarım, Egekent Kombi Ve Klima Tamiratı, Kombi Ve Klima Bakımı ve Onarımı

Kombi ve Klima Bakım ve Onarım - İzmir Egekent
Radyatör ve tesisatlarınızın da düzenli ve emin servis hizmetine ihtiyacı vardır. Yuvam Teknik, kombi arızası tespiti için arızanın bulunduğu yere kombi tamir elemanı gönderir. Alarko Carrier Kombi metod servisihizmetini tüm merkez ilçelere vermekteyiz. Alarko Carrier Kombi tamircisi hizmetini tüm merkez ilçelere vermekteyiz.
Firmamız Avrupa'dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizleme cihazları ile İzmir şehrinin tüm ilçelerine kusursuz teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme çalışmalarını başlatan öncü firmalardan biriyiz.
Yuvam Teknik olarak kombilerinizi düzenli bakımlarını ideal durumda yapmaktayız. Bakımsız bir kombinin çalışması durumunda fazla yakıt, radyatörlerin altının soğuk kalması, kullanım sıcak suyunun tam anlamıyla ısınmaması, fanın ses yapması bakımsız olmasının belirtileridir.
İzmir Egekent Kombi ve Klima Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Buca Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, İnciraltı Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, Sarnıç Kombi ve Klima Bakım ve Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım