background

Klima ve Kombi Tamircileri İletişim Telefonu Küçükyalı -

Klima Ve Kombi Tamircileri, Küçükyalı Klima Ve Kombi Onarım, Klima Ve Kombi Tamircisi

Klima ve Kombi Tamircileri İletişim Telefonu Küçükyalı -
Kendinizi üzmenize gerek yok bırakın sizin yerinize biz düşünelim ve kombinizin ihtiyacı olan bakımı yada tamiri yapalım. Kombinizin performanslı çalışması için düzenli ve periyodik bakımları kontrol edilmeli, bu kontroller hem kombinizin uzun ömürlü olmasına hem de sizin sağlığınız açısından önemlidir. Güvenilir olmayan firmaların size açacağı hasarlara mağruz kalmamak için arızalarınızı en kısa sürede tespit edebilen firmamıza güvenebilirsiniz.
Çalışanlarımızdan alacağınız hizmet, sadece bir telefon 0232 227 6644 kadar uzağınızda. Özellikle kış aylarında oldukça hayati bir önemi olan kaloriferlerin uzun yıllar sizinle birlikte olmasını sağlamak, ısıtma başarısını yükseltmek ve en önemlisi de yakıt masraflarının düşmesini sağlamak için kalorifer petek temizliği periyodik bir şekilde genelde yıllık yapılmalıdır.
Kombi cihazları elektrik,doğal gaz,su ve basınçlı gazlar ile çalıştığından,emniyetiniz ve cihazınızın performansı açısından düzenli bakım yaptırmanız gerekmektedir. İzmir arasında Arçelik marka kombi cihazlarınızın arıza tamir, bakım ve servis çalışmaları vermekteyiz. Çevrenizdekilerin ve kendinizin hayatının tehlikeye girmemesi için senede minimum bir kez olmak şartı ile kombi uzmanlarımıza kombilerin bakımını yaptırın.
İzmir Küçükyalı Klima ve Kombi Tamircileri hizmetlerimiz yanısıra, Küçükyalı Klima ve Kombi Tamircileri, İnönü Caddesi Klima ve Kombi Tamircileri, Yeşilova Klima ve Kombi Tamircileri şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım