background

Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı Ücret detayı - İzmir Karabağlar

Klima Ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Bakım ve Tamircisi konularında bilgiler

Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı Ücret detayı - İzmir Karabağlar
İzmir genelinde yerden ısıtma tesisatlarının temizliği işlemlerini de sizlere sunmakta olan ustamız ayrıca apartman içi elektrik işlerinizi de gerçekleştirmekteyiz. Cihazın sürekli çalışıyor olması çok önemlidir, bunun içerisinde en önemli olan şey bakım yaptırmaktır. Kombi içinde değişimi yapılan parçalar olduğu takdirde değişen parça'nın 1 yıl garantisi mevcut olup, fatura ve servis formu ile kayıt altına alıyoruz.
Genel olarak gaz ve su tesisatından çıkan toz ve tortular ve elektrik voltajlarında olan düzensiz akımlar cihazlara en büyük zararları vermektedir. Çok soğuk havalarda suyu son derece açmayalım; Kombi Servisi olarak size kusursuz hizmeti vermeye hazırız. 7/24 arayabileceğiniz firmamız, size düzgün fiyatı verecektir.
'Kombi' denince aklımıza gelen ilk kelime nedir? Şayet mukaleyi okuyorsanız; 'ısınma' der gibi olduğunuzu düşünmemek elde bile değil. İzmir Demirdöküm Servisi olararakda bizi arayabilirsiniz.
İzmir Karabağlar Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Altındağ Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Yeşilyurt Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Egekent Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Çınar Mahallesi Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Mavişehir Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, İnciraltı Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım