background

Klima Tamir - İzmir Şirinyer Özel Servis

Klima Tamir, Şirinyer Klima Onarımı, Klima Bakım ve Onarım

Klima Tamir - İzmir Şirinyer Özel Servis
Kombi tesisatın zamanla ortaya çıkan kireç ve tortular kombinizin önemli parçaları olan esanjör ve 3 yollu vana vb. Petek temizliği sonrası ısınma maliyetleri düşer ve sıradışı bir durumdan dolayı kombi arızası olmayacağı için herhangi bir sorun yaşamadan uzun yıllar boyunca rahatlıkla sisteminizi kullanabilirsiniz. Kalorifer tesisatı hazır ise kombi, çok kolaylıkla monte edilebilen bir cihazdır.
Kombi tamiri benzersiz işçiliğe dayanmaktadır. Şirinyer kombi servis olarak, kombi servis hizmeti işçilik ve parça garantisi dahilinde olup, konularında uzman ve tecrübeli servis elemanlarımızca verilmekteyiz. İzmir arasında Arçelik Servisi mi arıyorsunuz biz İzmir geneli Arçelik kombi servisi hizmeti vermekteyiz.
Yuvam Teknik olarak kombi bakımlarınızı düzenli olarak yapmak istiyoruz. Radyatör temizliği sonucunda hem tesisatınızın hem de kombinizin ömrünü uzatabilirsiniz. Hangi marka olursa olsun kombinizde beliren arızalarınız servisimiz tarafından tamir edilerek giderilmektedir.
İzmir Şirinyer Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Çınar Mahallesi Klima Tamir, İnönü Caddesi Klima Tamir, Mimkent Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım