background

Klima Onarım - İzmir Üçkuyular

Klima Onarım, Üçkuyular Klima Tamir, Klima Tamiratı

Klima Onarım - İzmir Üçkuyular
İzmir kombi bakım servisimizde bakımınızı yapılırken öncelikle cihazın sızdırmazlığı kontrol edilir. Petek temizliği sonucunda kombiniz daha rahat dolaşım yapacağı için ısıyı direkt radyatörünüze verecek ve evinizin ısısında mutlaka fark olacaktır. Kombi peteklerinde beliren ısınma sorunu için petek temizliği yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Evinizdeki radyatörlerin temizliği, evinize gelen İzmir kombi radyatör petek temizleme ekiplerimizce, radyatör temizleme makinası ve kimyasal ilaç yardımıyla yerinden sökülmeden ve zarar verilmeden zahmetsizce temizliği yapılmaktadır.
Kombiler kışın tam kapasite yazın ise uyku modunda çalışan elektronik cihazlardır evdeki peteklere ve sıcak su kaynaklarına sürekli olarak enerji pompaladıkları için genelde yıllık olarak bakımlarının da yapılması önemlidir. Kış ayına girerken, hele ilk kar yağışı başladığı veya havalarda hafif soğumalar başladığı zaman; kombi kullanıcılarını 'Kombi Bakımı yapmalıyım', 'Kombi bakımı ne zaman yapılmalı', 'kombi bakım fiyatları' ne civarda sorularından doğan bir telaş sarar. Kombilerin yıllık bakımı periyodik biçimde yapıldığı sürece bozulma gibi olasılık oranı çok düşüktür. Kombinizin bakımı yapılarak daha verimli ve daha sorunsuz çalışması sağlanır.
İzmir genelinde kombi servisi olarak kaliteli hizmeti ile yıllardır büyüyen firmamız ' Önce Hizmet ' sloganı ile başarılarımızı perçinledik.
İzmir Üçkuyular Klima Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Narlıdere Klima Onarım, Egekent Klima Onarım, Küçükyalı Klima Onarım, Karşıyaka Klima Onarım, Sarnıç Klima Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım