background

Klima-Kombi Tamiri Firması Gediz

Klima-kombi Tamiri, Gediz Klima-kombi Bakımı, Klima-kombi Bakım ve Onarım

Klima-Kombi Tamiri Firması Gediz
Kombi Servisine ulaşmak için 0232 227 6644 numaralı telefonu aramanız yeterlidir. Auer İzmir servisi işleri içerisinde bulunan, kombi, klima, beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin tamir, bakım ve montajı bulunmaktadır. İzmir genelinde boşu boşuna yüzlerce lira fazladan masrafa girmeniz ve temizlik sürecinden sonra ev ve işyerinizi baştan aşağı temizlemek zorunda kalmanızı gerektirmeyen petek temizleme hizmetlerimiz,yeni nesil temizlik sistemleri ve doğru kimyasal karışımlarla yapmaktayız.
Bundan aşağı yukarı 20-25 sene kadar önce güncel yaşamımız içerisinde 'kombi' diye şeklinde tabir yok denecek kadar azdı.
Kombiniz ses çıkarıyor ise fan motorunda sorun olabilir, bu biçimde servisimizi arayarak arıza kaydı bırakabilirsiniz. Beko Klima Servisi gerektiren durumlar yaşadığınızda, yaşamış olduğunuz arızalardan doyalı problemin giderilmesi için tek yapmanız gereken sitemizdeki en üstte yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşmanız. Beko markası taşıyan tüm modellerde ki kombilerinize, kombi montajı, bakım, tamir, arıza onarım faaliyetlerini sunuyoruz.
İzmir Gediz Klima-Kombi Tamiri hizmetlerimiz yanısıra, Mithatpaşa Klima-Kombi Tamiri, Yeşilyurt Klima-Kombi Tamiri, Buca Klima-Kombi Tamiri şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım