background

Klima - Kombi Tamircisi - İzmir Altındağ Telefonu

Klima - Kombi Tamircisi, Altındağ Klima - Kombi Tamir, Klima - Kombi Tamiri

Klima - Kombi Tamircisi - İzmir Altındağ Telefonu
Petek yıkamaa uygulaması bittikten sonra, tesisattaki su boşaltılır ve yeni su basılır. Kombiler zamanla arıza yapabilmektedir, bu son derece normal bir durumdur. Yıllık kombi bakımında bacalı kombilerde bacanın limit sensörü kontrol edilir. İzmir iklimi sebebi ile kışları oldukça sert ve soğuk geçmektedir kışları soğuk olan bu memlekette işlerinden ya da sokaklardan evlerine gelen İzmirlılar sıcak bir evin ne kadar önemli olduğunu iyi bilirler.
Tüm kombi ve şofben sorunlarınız için lütfen bizimle irtibat kurunuz 0232 227 6644. İzmir kombi Servisi, olarak kusursuz ekiplerimizle hatasız kimyasal ile basınçlı makina vasıtasıyla, uygun fiyatları ile petek tesisat bakımını temizliği gerçekleştirmekteyiz.
Radyatör temizliği denilince müşterilerimizin aklına sadece radyatör ve petekleri geliyor fakat radyatör temizliği yapıldığında İzmir firmamız hem kombinizin eşanjörünü hem de kalorifer tesisat borularını temizler. Petek yıkama cihazı kalorifer tesisatına uygun tasarlanmış bir pompadır.
İzmir Altındağ Klima - Kombi Tamircisi hizmetlerimiz yanısıra, Yeşilova Klima - Kombi Tamircisi, Zincirlikuyu Klima - Kombi Tamircisi, Bayraklı Klima - Kombi Tamircisi, Gediz Klima - Kombi Tamircisi, Gaziemir Klima - Kombi Tamircisi, Soğukkuyu Klima - Kombi Tamircisi şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım