background

Klima - Kombi Bakım Ücretleri bilgileri - Konak

Klima - Kombi Bakım, Tamircisi ve Arızaları konularında bilgiler

Klima - Kombi Bakım Ücretleri bilgileri - Konak
Kombinizin su basıncı 1,5 bara getirdiğiniz zaman doldurma musluğunu kapatın, süreç tamamlanmış kombiniz çalışacaktır. Müşterilerimizle büyüyor, müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Kombi modellerine bakım yaptırmakla beraber doğalgazdan tasarruf etmek de mümkündür.
Her hangi bir arıza durumu ile karşılaştığınızda kendiniz müdahale etmeden hemen servis hizmeti almak için 0232 227 6644 numaralı Yuvam Teknik kombi tamir ve bakım servisine ulaşabilirsiniz. Firmamız Avrupa'dan getirtmiş olduğu son teknolojilerle donatılmış petek temizleme cihazları ile İzmir şehrinin tüm ilçelerine birinci sınıf teknisyenlerimiz ve ustalarımız ile hizmet veren ilk petek temizleme çalışmalarını başlatan öncü firmalardan biriyiz.
İzmir merkezli firmamızda peteklerin içerisindeki tortu, çamur, kireç vb. Düzenli bir şekilde kombi bakımı yaptırmayan kullanıcıların cihazlarında oldukça büyük maliyetlerde hasar meydana gelirken kombinin işlevselliğininde düştüğü görülmektedir.
İzmir Konak Klima - Kombi Bakım hizmetlerimiz yanısıra, Fahrettin Altay Klima - Kombi Bakım, Karataş Klima - Kombi Bakım, Karşıyaka Klima - Kombi Bakım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım