background

Klima-Kombi Bakım Firması bilgisi Fahrettin Altay

Klima-kombi Bakım, Bakımı ve Arızaları konularında bilgiler

Klima-Kombi Bakım Firması bilgisi Fahrettin Altay
Ferroli kombi tamiri Servisi için 4 servis aracımızla tüm merkez ilçelere hizmet vermekteyiz. Yıl boyunca her gün açık olan Yuvam Teknik acil durumlarınızda soğuk kış günlerinizde kombiniz arızalanırsa en kısa sürede adresinize gelerek tamirini yapmaktadır. İzmir genelinde hizmet kalitemizi her geçen gün arttıran firmamız,endüstriyel soğutma sistemleri,kombi,klima,beyaz eşya ve benzeri makine ve cihazlarınıza hatasız servis hizmeti vermekteyiz.
Kombi bakımdan Sonra kombinizin kullanım süresi uzar, verimi artar ve kombiniz hem daha uzun yıllar boyu size hizmet eder hem de emin bir boyutda çalışır ve en önemlisi doğalgaz tasarrufu sağlar.
Ferroli kombi servisi ihtiyacınızda bizi İzmir Fahrettin Altay geneli 24 saat boyunca arayabilirsiniz. Sirkülasyon pompası basınçla tortu ve çamuru sökemeyecek aksine basınç altında çalıştığından dolayı tortu ve çamuru dahada sıkıştırarak sertleştirerek yüzeylere iyice yapıştıracaktır. İzmir bölgesindeki en kaliteli kombi servisi olma konularında iddialıyız.
İzmir Fahrettin Altay Klima-Kombi Bakım hizmetlerimiz yanısıra, Gültepe Klima-Kombi Bakım, Çınar Mahallesi Klima-Kombi Bakım, Narlıdere Klima-Kombi Bakım, Egekent Klima-Kombi Bakım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım