background

Karataş İzmir Klima ve Kombi Onarım Servisleri detayı

Klima Ve Kombi Onarım ve Bakım ve Onarım, Klima Ve Kombi Arızası İzmir

Karataş İzmir Klima ve Kombi Onarım Servisleri detayı
Kombi ve petek temizliği için gelen ustalarımız sadece temizlik ile ilgili değil, kombinizin neden ısıtmadığı ile ilgili size birikimler verip, çözüm yoluna gitmeye çalışacaktır. İzmir kombi tamir ve bakım merkezimizde bakım sırasında yanma hücresi, fan ve venturi temizlenir. Kombilerin ürün ekonomik ömrü, Sanayi Bakanlığı tarafından 15 yıl olarak belirlenmiştir. Fan motorunun arızası durumu, cihazın her iki konumda çalışmasına engel olacaktır.
Öngörülebilir arıza oluşumlarını engellemek, güveli, verimli ve ekonomik yakıt tüketimi için Demirdöküm kombi bakımınızı yılda 1 defa periyodik olarak mutlaka yaptırın !. Firma çalışanlarımız,firmanın kuruluşundan önce çeşitli aşama servis firmalarında çeşitli kademelerde çalışmış,verilen hizmetin önemine vakıf,toplam kalite bilgileri ve iş disiplini ile donatılmış olarak işe başlamışlardır.
İzmir kombi tamiri hizmeti veren firmamız düzenli olarak bakımı yaptırılmayan ve bilinçli olarak kullanım sağlanamayan kombilerde sıklıkla karşılaşmış olduğu arıza durumunu en rahat ve çabuk yapıda halledebilecek bir firmadır.
İzmir Karataş Klima ve Kombi Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Küçükpark Klima ve Kombi Onarım, Göztepe Klima ve Kombi Onarım, Zincirlikuyu Klima ve Kombi Onarım, Mimkent Klima ve Kombi Onarım, Buca Klima ve Kombi Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım