background

İzmir Mithatpaşa Klima Tamir

Klima Tamir ve Tamircisi, Klima Bakımı İzmir

İzmir Mithatpaşa Klima Tamir
Genelde kombinin kullanılmadığı yaz aylarında bakım yapılırsa sizin için daha iyi olacaktır. Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetlerinizi bize bildiriniz kombi servisi bakım ve montaj tamiri üstün kombi servis hizmetleri. Merkezi sistemden kombi sistemine dönüş yapıldığında var olan radyatörlerinizi kullanabilirsiniz. Kombilere bakım yaptırmakla birlikte doğalgazdan ciddi miktarda yakıt tasarrufu sağlanır.
Kombinizin modeli ve niteliği doğrultusunda, çeşitli kodlar ile ifade edilen kombi arızalarını da dertsiz bir durumda ortadan kaldırmak için de yakın bir servise ihtiyaç duyacaksınız.
Hermatik kombilerin tümünde fan motoru bulunurken, bacalı olan cihazlarda fan motoru bulunmaz. Yıllardır verdiği hizmet sonucunda herkesin bir numaralı gözdesi olmayı başarmıştır. Sizde canınızı ve malınızı sağlıklı ellere teslim etmelisiniz. Petek temizleme, ilaçlı petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği, petek yıkama, radyatör temizliği, yerinden çıkarmadan petek temizliği, sektörünün en eski firmalarından biri olan İzmir tesisat tesisat temizliğini peteklerinizi sökmeden daire içerisini kirletmeden işlemini gerçekleştiriyor. İzmirgenelinde petek tesisat sistemi temizliğini havalar çok soğumadan yaptırmanızı öneriyoruz.
İzmir Mithatpaşa Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Üçyol Klima Tamir, Karşıyaka Klima Tamir, Evka 2 Klima Tamir, Buca Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım