background

İzmir Kombi - Klima Tamir - Çankaya Özel Servisler

Kombi - Klima Tamir, Bakım ve Tamircileri konularında bilgiler

İzmir Kombi - Klima Tamir - Çankaya Özel Servisler
Kombinizin kışlık bakımını her yıl mutlaka yaptırmalısınız. İzmir Petek ve Tesisat Temizliğini yaparken sisteme su doldurulması işlemini yapıyoruz. Kombinizin arıza vermemesi için her yıl düzenli olarak kış ayına girerek bakımı yaptırılmalıdır.
Yuvam Teknik olarak uzman kadromuz ve profosyonel son teknolojik makinalarımız ile kalorifer tesisatınıza zarar vermeyecek en uygun kimyasallarla ısınma garantisi yaparak temizlik ve bakımını yapıyoruz. Yuvam Teknik olarak kombi, kazan, yoğuşmalı kombi modellerinde uygulama servis hizmeti sunmaktayız. Kombi kontrolleri tamam olduğu durumda kombi çalışmıyorsa bize ulaşmak için İzmir Kombi Servisi Kış sezonu öncesi yıllık bakımda yapılacak işlemler için bizi arayın derinlemesine bilgi ve fiyat verelim. İzmir şehrinin her ilçesinde bulunan şubelerimiz ile nerede olursanız olun her zaman hizmetinizdeyiz.
İzmir Çankaya Kombi - Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Uzundere Kombi - Klima Tamir, Yeşilyurt Kombi - Klima Tamir, Balçova Kombi - Klima Tamir, Karşıyaka Kombi - Klima Tamir, Kahramanlar Kombi - Klima Tamir, Mavişehir Kombi - Klima Tamir, Fahrettin Altay Kombi - Klima Tamir, Güzelyalı Kombi - Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım