background

İzmir Klima Bakımı - gaziemir Özel Servisi

Klima Bakımı, Arızası ve Tamircisi konularında bilgiler

İzmir Klima Bakımı - gaziemir Özel Servisi
İzmir Kombi Servisi Kurumsallığı ön planda tutan firmamız İzmir Kombi Klima Servisi ve bakımı alanında İzmir ilinin tüm ilçe ve semtlerinde faaliyet göstermektedir. Yuvam Teknik olarak tüm kombi markaları ve bir yığın kombiye aşama servis desteği sağlamaktayız. İzmir protherm servisi arayışı içindeyseniz ya daİzmir Alarko kombi servisi arayışı içindeyseniz de doğrudan internet sitemiz içeriğinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Isınamıyorsanız radyatörlerinizin ısısını kontrol edin.
Bizim için yerinde tamiri mümkün olmayan cihaz yoktur.
Kombilerin, özellikle de arasında bulunduğumuz kış aylarında evinizde ya da iş yerinizde önemi büyük. Kış başlamadan yapılan bir bakım soğuk kış günlerinde sizleri mağdur etmez. İzmir tamir ve bakım servislerimiz de tüm yaptığımız işlemler 1 sene garanti kapsamındadır.
İzmir gaziemir Klima Bakımı hizmetlerimiz yanısıra, Egekent Klima Bakımı, Gediz Klima Bakımı, Gümüşpala Klima Bakımı, Güzelyalı Klima Bakımı, Üçyol Klima Bakımı, Sarnıç Klima Bakımı, Göztepe Klima Bakımı şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım