background

Demirdöküm Arıza - İzmir İşçievleri Klima Ücret

Klima Arıza, Bakım ve Onarım ve Onarımı konularında bilgiler

Demirdöküm Arıza - İzmir İşçievleri Klima Ücret
Garantili servis desteği sağlayan Yuvam Teknik, tüm kombi markalarında ekonomik fiyatlar ve güvenceli servis ile müşterilerin ihtiyaçlarını en tam ve kusursuz biçimde karşılamaktadır. Güler yüzlü ekip ve son derece ileri uygulama kadromuza kombi servisi setesi ile web adresinden ya da telefon numaralarımız ile 7 x 24 bize ulaşabilirsiniz.. Kombilerde su ısıtma sorunu halinde kombi usul servisini arayarak arıza kaydı bırakabilirsiniz. Zaman arasında peteklerin arasında kalın leke tabakaları oluşur ve bu tabakalar ancak kimyasal ilaç ve makina yardımı ile peteklerden dışarı atılabilir.
Üstelik radyatörlerin yerinden sökülüp takılması hem zaman alır hem de çalışılan mahallin kirlenmesine neden olur. Tamir sırasında ise; servisçinin dediği her türlü bilgiyi can kulağı ile dinleyerek anlam edilmesi gereken hususları uygulayarak can ve mal güvenliğini korumalısınız. Bakımı olmayan kombiler başta içinin pek çok dolmasından dolayı ısıtmayarak boş yere gaz yakmanızı sağladığından bütçenize büyük zarardır. İşçievleri ve İzmirin tüm semtlerinde uzman olmayan ve hatta kayıtlı bir firması dahi olmayan kişi veya kurumlardan kombi servisi, kombi bakım hizmeti almayın! Kuruluşumuz ısı ve ısınma sistemlerinde Kombi Teknik Servisi Hizmeti sunmak amacı ile faaliyette geçmiştir.
Kombiler'de sık görülen bir arıza; fan motorunun kitlenmesi, yanması ve gürültülü çalışmasıdır ve servisler tarafından en sık karşılaşılan bir durumdur. Neden Kombi Bakımı? ileriye dönük olarak tertemiz ve çaba gerektirmeyen cihazları sizlerde kullanmak istersiniz. Kombi servisi ekibimiz cihazlarınızın her yıl periyodik bakımına alınmasını önermekte, çünkü bildiğiniz gibi her kış aktif olarak çalışacağı için pislenme ve sorunlar ile karşılaşma olanağı birinci sınıf olacaktır .
İzmir İşçievleri Klima Arıza hizmetlerimiz yanısıra, Uzundere Klima Arıza, İşçievleri Klima Arıza, Mithatpaşa Klima Arıza, Basmane Klima Arıza, Balçova Klima Arıza şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım