background

Asmaçatı İzmir Kombi ve Klima Bakım ve Onarım Fiyatı detayı

Kombi Ve Klima Bakım ve Onarım ve Bakımı ve Onarımı, Kombi Ve Klima Arızası İzmir

Asmaçatı İzmir Kombi ve Klima Bakım ve Onarım Fiyatı detayı
kombinin bakımları en kısa süre zarfı arasında yapılıp eksiklikleri giderildikten sonra montajı için tekrar adrese gönderilmektedir. Yuvam Teknik olarak mevsim değişiklikleri sırasında kombi için temizlik, bakım ve onarım işlemlerini de gerçekleştirerek kombinin daha uzun süreli kullanımlarını teşvik etmekteyiz. Yüksek faturalar ödüyorsunuz ve ısınamıyor musunuz. İzmir Kombi Servisi İlke ve değerlerini müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş olan firmamız kaliteden ödün vermeden sizlere gezici servis araçları ve Kombi usul servis çalışanları ile 7/24 hizmet vermektedir.
Kombinizin senede minimum bir defa kombi servis firmalarının, uzman ekipleri tarafından periyodik olarak bakımlarının yapılması gerekmektedir. Yuvam Teknik olarak mobil araçlarımızla tüm bakım, onarım ve tamir hizmetlerinize anında müdahele ediyor, ve uzman ekibimiz sizi her konuda bilgilendiriyor. Yuvam Teknik olarak sizlere her zaman, güleryüzlü, modern hizmet, profesyonel teknoloji ekipmanları ve kaliteliyi bir arada sunmaya özen gösteriyoruz. Kombi markanız ne olursa olsun kombi servisi olarak, tüm kombi markalarına ve İzmirin bir çok semtlerine kombi servisi hizmeti vermekteyiz.
Yıllık kombi bakımında kalorifer dönüş hattındaki filtrenin sökülüp temizlenmesi yapılır. Yuvam Teknik kombi servisi, özenle aldığınız kombinizin arıza durumlarında yardımınıza koşmak için var. Kombi için yetkili servis tarafından devreye alınmadan kullanılan cihazlar garanti kapsamı dışında kalır.
İzmir Asmaçatı Kombi ve Klima Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Üçyol Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, Çankaya Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, Küçükpark Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, Çamdibi Kombi ve Klima Bakım ve Onarım, Karataş Kombi ve Klima Bakım ve Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım