background

Alarko Egekent Tamir - İzmir Kombi ve Klima Bakımı

Kombi Ve Klima Tamir, Bakımı ve Tamiratı konularında bilgiler

Alarko Egekent Tamir - İzmir Kombi ve Klima Bakımı
Firmamız müşteri odaklı politikası ile siz müşterilerimize mana vermekte ve meydana gelecek her sıkıntıda yanınızda yer almaktadır. Yuvam Teknik olarak, kaliteli hizmeti en ucuza almanızı sağlamak bizim temel prensibimizdir. Kombiye gelen elektrikte sorun varsa sorunu gideririz.
İzmir genelinde kombi servislerini tercih ederken başlıca kalite parçalar kullanan ve uzman kişilerden ortaya çıkan servisleri tercih edin. Petek temizliği servisi İzmir il ilçelerinde tüm mahallelere servis imkanı sağlamaktayız. Her açıdan kar etmek için kombi bakımların düzenli ve iyi bir firma tarafından yaptırılması çok önemlidir. İzmir kombi bakım servisimizde bakımınızı yaparken bacanın sızıntı yapıp yapmadığı kontrol edilir.
İzmir Egekent Kombi ve Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Evka 2 Kombi ve Klima Tamir, Yeşilova Kombi ve Klima Tamir, Kahramanlar Kombi ve Klima Tamir, gaziemir Kombi ve Klima Tamir, Sarnıç Kombi ve Klima Tamir, Karataş Kombi ve Klima Tamir, Gediz Kombi ve Klima Tamir, Çınar Mahallesi Kombi ve Klima Tamir şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım